Referenssit


 

Hirsihuvila Levi

Toimitimme tähän uudiskohteeseen liuskekivilaattaa ja liuskekivimosaiikkia. Materiaaleilla laatoitettiin lattioita ja seiniä. Myös Unidrain lattiakaivo kuului toimitukseemme.

 


 

Lujatalo Helsinki

Rakensimme uudisrakennuskohteen neljään kerrostaloon terasseja yhteensä noin 400m2. Rakennusmateriaaleina käytettiin puukomposiittilautaa sekä kestopuuta.

 


 

Porvoon kaupunki

Puitesopimus pienasennustöistä. Olemme asentaneet mm. reunakiveä ja noppakiveä.

 


 

Omakotitalo Porvoo

Toteutimme keittiön puisten tasojen vaihdon graniittisiin kivitasoihin avaimet käteen projektina. Projektiin kuului vanhojen tasojen purku, uusien suunnittelu, mittaus ja asennuspalvelu. Projektin seuraavassa vaiheessa toimitamme kylpyhuoneeseen kivitason sekä asiakkaan itse suunnittelemat graniittiset altaat, jotka toimitamme mittatilauksena tähän kyseiseen kohteeseen.

 


 

Huoneistosaneeraus Helsinki

Toimitimme keraamiset työtasot keittiöön ja graniittitason kylpyhuoneeseen. Lisäksi tässä kohteessa olimme mukana Unidrain kaivojen toimittajana sekä suunnittelemassa kaivojen asennuksen. Myös sähkökalusteet tilattiin kauttamme, koska tarjosimme henkilökohtaista palvelua ja kalusteet olivat edullisempia kuin verkkokaupassa.

 


 

Huoneistosaneeraus Helsinki

Kvartsikomposiittiset keittiön työtasot sisältäen mittaus- ja asennuspalvelun.

 


 

Huoneistosaneeraus Helsinki

Toimitimme kohteeseen graniitti lattialaattaa sekä keittiön graniittiset työtasot mitattuna ja asennettuna.

 


 

Pihakivet

Olemme toimittaneet piha- ja muurikiviä monille yksityisille ja yrityksille mm. Keravalle ja Porvooseen.